Gravid billeder i Horsens. Hos Horsens fotografi laver vi et foto-shoot hvor du ret hurtigt efterfølgende hjemme i ro og mag kan udvælge de digitale billeder, som vi så billedbehander og sender retur til dig til download. Vi skyder, som minimum 50-60 billeder der alle kommer til udvalg i et online galleri. Billederne leveres altid i fuld opløsning, så du kan få printet eller lavet tryk af de billeder du udvælger i lige præcis den størrelse og antal, du ønsker dig. Sørg for at ankomme frisk og vel udhvilet på fotodagen når du skal fotograferes. Ankommer du træt eller uoplagt vil det ikke kunne skjules på billederne.

Du er selvfølgelig velkommen til at tage en veninde, din mand eller kæreste med, på selve fotodagen. Vi kan eventuelt kombinere det med nogle parbilleder, hvor du står med faderen til barnet på nogle af gravid billederne. Det er altid trygt at have en med man kender når man skal fotograferes og så har du også en der kan hjælpe til med at sørge for, at hår og tøj sidder lige i skabet. Tag meget gerne løsthængende tøj på – så du ikke får mærker på maven efter fra for stramtsiddende tøj.

Læs mere om kreativ gravid fotografering her

Vi kan lave billederne af dig både hjemme hos dig selv, ude i naturen eller ved vandet. Du kan også vælge at blive portrætteret i vores fotostudie. Ligemeget hvilken af disse du vælger, så har vi stor erfaring med alle valg og du vil med garanti få flotte billeder af din gravide mave og nogle skønne utraditionelle mavebilleder, der dokumenterer din periode, som gravid inden barnet kommer og din rolle skifter fra gravid til mod.

gravid
gravid horsens
gravid østjylland
gravid billeder
gravid billeder Horsens
se mine gravid billeder her
gravid fotografering Horsens
gravid
billeder af gravid i fotostudie
foto gravid
gravidbilleder
gravidfoto horsens
graviditets foto
billeder gravid
graviditetsfoto
foto gravide
gravide
de flotteste gravidbilleder
Billeder af gravid billeder
gravid billeder udendørs
Billeder af gravid billeder udendørs
Gravid billeder udendørs - Mavebilleder
Indendørs eller udendørs - Mavebilleder - Gravid fotografering
gravid
gravid