foto

Gravid fotograf Horsens

Få lavet nogle smukke kunstneriske mavebilleder ved gravid fotograf Horsens. Graviditet er et smukt stadie i en kvindes liv, vi skaber den trygge og hyggelige atmosfære under selve fotograferingen. Du skal blot bestemme dig for om du ønsker gravid fotografering i hjemmet, i naturen eller i vores fotostudie. Gravide får en helt speciel udstråling, når maven vokser. Og det elsker vi at forevige på gravid billeder.

Gravid fotografering Østjylland

Mavebilleder Horsens

Mavebilleder på den naturlige måde ved en nytænkende kvindelig fotograf fra Horsens. For mange tusind år siden, var vi mennesker ikke sat på jorden til andet end blot at formere os, akkurat ligesom alle andre pattedyr. Men i takt med vi udviklede os, kommer der også mere og mere personlighed og liv over det enkelte menneske.

Vi forsøger altid, som de kreative fotografer i Horsens, at fange denne personlighed i vores gravidfotos. Vi laver altid vores mavebilleder på den naturlige måde og vi elsker at lave dem i naturen. Naturen rammer ligesom hele konceptet “graviditet” ind på en fantastisk livagtig måde.

Gravid billeder

Gravid fotografering Horsens på en sjov og naturlig måde. Jeg elsker at arbejde med de store gravide maver i naturen eller ihvertfald udenfor. Jeg synes billederne får mere liv og “power” over sig, når man ikke laver de opstillede studio fotos vi så ofte kender fra den lokale fotograf henne på hjørnet. Mavebilleder handler om liv, det handler om et af livets største og meningsfyldte oplevelser, og derfor bør billederne også udstråle glæden ved det kommende liv.

FOTOGRAFERING HORSENS

FOTO OPGAVER

Portræt af livet

Et portrætfoto kan udtrykke mange ting. Som ved portrætfotografering i Horsens tager jeg mange billeder, hvoraf jeg udvælger de allerbedste. Dem laver jeg første redigering af, før de bliver lagt op min hjemmeside i et personligt galleri, som kun du har adgang til.

Familieportræt

Du kan jo vælge at kombinere dine gravid billeder med en familiefotografering. Du kan tage din “partner in crime” med til fotoshootet og få lavet et fællesbillede af jer alle. Har i flere børn, så er det jo oplagt at få lavet et flot familieportræt nu i alligevel er ved fotograf.

Newborn?

Nyfødt fotografering er ofte det næste skridt. Efter din flotte mave er foreviget vælger mange faktisk at booke en tid til en newborn fotografering i vores fotostudie i Horsens. Som professionel fotograf har vi efterhånden skudt flere 100 newborn billeder.

Bryllupsfoto

Nu i har valgt at få børn sammen, som par, så er det næste logiske skridt for de fleste ofte at blive gift. Hvorfor så ikke bruge den samme fotograf til brylluppet, som i lige har benyttet til jeres gravid fotografering her i Horsens? Vi har skudt rigtig mange bryllupsbilleder over årene.

Gravid foto

Smuk udenpå og indeni

Der er intet så fint som en gravid kvinde. Jeg havde for nylig fornøjelsen at fotografere en af de rigtig smukke maver. Fotograferingen foregår altid i en afslappet og hyggelig atmosfære hos os. Ca. 4 uger før termin er oftest det bedste tidspunkt at få taget billeder af din fine mave. Du er velkommen til at tage din mand/kæreste med, ligesom søskende måske også skal være med på nogle af billederne. Jeg vil dog koncentrere mig mest om fotografering af maven. (Gravid fotografering Horsens)

Fotograf Lone Brand

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Tlf: +45 42679011

Kontakt

14 + 9 =

indhold