foto

Bryllupsfotograf Horsens

Professionel og kreativ bryllupsfotograf Horsens. Få lavet nogle personlige bryllupsbilleder på en lokation i Horsens eller resten af Østjylland. Bryllupsfotografering er meget mere end bare et arbejde. Det er blevet en passion for os. Et bryllup er noget helt særligt og få æren af at få lov til at dokumentere jeres store dag og få pålagt det store ansvar at stå for jeres bryllupsfoto er uden tvivl en stor ære for os. Som fotograf til bryllup har vi masser af spændende ideer til poseringer og lokationer. Skriv til os og få en bryllupsfotograf pris eller hør mere om vores bryllupspakker.

Bryllupsfotografering Østjylland

Din fotograf i Horsens

Kreativ Bryllupsfotograf i Horsens. Søger i en bryllupsfotograf omkring Horsens? En fotograf med de kreative ideer til unikke bryllupsbilleder i Horsens eller i hele Jylland? Så ta et kig i billederne herunder og se om den billedstil vi leverer er noget for jer. 

Bryllupsfotografering ved et bryllupper er noget vi seimpelthen elsker at lave. Det er Jeres største dag, og derfor også vores. At fotografere et bryllup er noget helt unikt, og skal give helt unikke og personlige bryllupsbilleder.

Brudeparrets dag

Bryllupsfotografering med glød og kant. For os handler fotograferingen af brudepar om at fange brudeparrets personlighed og sikre os i får nogle spændende utraditionelle bryllupsfotos med glød og kant. Vi vil ikke lave opstillede bryllupsbilleder. Vi vil have bryllupsfotos med mere friskhed og personligt udtryk. Bryllupsfotograferingen i Horsens og Jylland, skal være sjov og hyggelig, vi gør derfor meget ud af at skabe en hyggelig og sjov atmosfære, på den gode måde. På den måde føler vi vores bryllupsfotos kommer bedst til udtryk.

FOTOGRAFERING HORSENS

FOTO OPGAVER

Moderne billeder

Vi vil gerne anerkendes for vores egen stil i bryllupsbillederne vi laver. Det garanterer Jer, som brudepar bryllupsfotos, som er helt Jeres egne. Vi gør op med den alt for opstillede fotografering, som vores forældre fik lavet, og laver bryllupsfotografering i moderne og afslappet stil, hvor stemningen og glæden er i højsædet.

Portræt af brudepar

For os som kreative bryllupsfotografer Horsens, er det vigtigt at portrætterne af brudeparret ikke fremstår opstillede og kedelige i deres udtryk. Vi gør meget ud af aktivere både brud og gom foran kameraet, så der opstår et kreativ samspil mellem dem og fotografen. De giver billeder med masser af liv, dynamik og ikke mindst lidt kant.

Landsdækkende

Vi kører ikke kun som bryllupsfotograf i Horsens og Østjylland, men fotograferer bryllupper over hele Danmark. Vi har skudt mere end 300 bryllupper igennem de sidste 10 år. Det gør os til nogle af landet mest eftertragtede fotografer indenfor bryllupsfotografiet. I er altid velkommen til at skrive og få et uforpligtende tilbud.

Bryllupspakke

Hos os kan i få det stort set, som vi vil. Vi tilbyer både at komme og fotografere brylluppet til en timepris. Men i kan også vælge en af vores bryllupspakker. Når i booker os til jeres bryllup, så aftaler vi altid alt inden bryllupsdagen, så der er fuld styr på selve fotograferingen når vi ankommer til jeres bryllupslokation og kirke på dagen.

Bryllup billeder

Kreative billeder

 

Landsdækkende bryllupsfotografering

 

Kan i lide de bryllupsfotos i ser, og vil i gerne have fotograferet jeres bryllup ved os, så kommer vi gerne i hele landet og laver bryllupsfotografering. Vi laver både halvdagsfotografering og heldagsfotografering ved bryllupper. Vi kan planlægge selve jeres store dag, fuldstændig som i måtte ønske det. Skriv til os og hør nærmere. Vores billedeinspiration finder vi på nettet og vi er især glade for stilen hos disse fotografer:

 

 

Fotograf Lone Brand

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Tlf: +45 42679011

Kontakt

1 + 10 =

indhold