foto

Portrætfotograf Horsens

Book en professionel kvindelige portrætfotograf Horsens og få nogle flotte personlige portrætter af dig selv til hjemmesiden, de sociale medier eller jobbet. Lad os lave det perfekte portrætfoto du kan bruge hvor du vil og når du vil. Vi kan lave portrætfotografering udendørs, hjemme hos dig selv eller i området omkring hvor du bor. Du kan også svinge forbi vores fotostudie og få lavet nogle anerledes utraditionelle portrætter af dig selv.

 

Personlige portrætter

Portrætter i Horsens

Portrætfotografering ved Horsens portrætfotograf, handler om at finde frem til personen på billedet, at “fange” og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er, som type og personlughed. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet.

Hvad er et godt portrætfoto?

Portrætfotografering er mange forskellige ting, men det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

Det professionelle portræt

FOTO OPGAVER

Portrættet

Lad en professionel portrætfotograf komme til dig. Lad os levere nogle portrætbilleder du kan bruge til både privat og erhverv. Få nogle stilrene portrætter af dig selv eller hvad med nye billeder af de ansatte? Kontakt os for at få en god snak om, hvordan vi får lavet det portræt, du ønsker dig.

Gode råd

Som erfarne portrætfotografer har vi altid masser af gode råd til portrætfoto, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er. Det personlige portræt er det stærkeste. Det er dog langt fra let at fange.

Det personlige portræt

Portrætfotografering handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret. Portrætfoto er blevet et af de emner vi elsker at beskæftige os allermest mest. Og vi synes da selv vi er ret gode til det 😉

Hjem til dig?

Vi kommer selvfølgelig hjem til jer, og så vælger vi sammen nogle fede steder hvor vi kan lave portrætterne. Det behøver ikke være en kedelig studie baggrund i et fotostudie. Der kan laves billeder allesteder, man behøver kun det eksisterende lys og så photoshop bagefter. 

portræt+fotograf+horsens
portræt i dagslys
portræt+fotografer+aarhus
reklamefoto+fotograf+horsens

Portrætbilleder

Blikfang?

Portrætfotografering behøver ikke altid laves i et fotostudie. Fotografering i fotostudiet er tidskrævende og fotografen kan ikke være særlig bevægelig og kreativ. Derfor laver mange fotografer idag, spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Hvor man selv kan vælge sin baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering Horsens
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto til CV

Fotograf Lone Brand

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Tlf: +45 42679011

Kontakt

4 + 2 =

indhold