foto

Newborn fotograf

Billeder af newborn og Baby som det jo kaldes på dansk er noget af de vi gør rigtig meget i. Som newborn fotograf i Horsens har vi fotograferet nyfødte både hjemme hos par, ude i naturen og selvfølgelig i vores fotostudie. Newborn billeder SKAL laves max 14 dage efter fødslen, hvis i ønsker de her søde og sjove babybilleder hvor babyen ligger “bøjet sammen” i en vaskebalje eller en skuffe etc.

Newborn Fotografering Østjylland

Newborn foto

For os, som newborn fotografer i Horsens er det vigtigt at der laves en variation i Newborn billederne. På den måde får i flere forskellige poseringer af babyen at vælge imellem. Det gør hele fotoserien fra dagen meget mere interessant, end hvis man blot laver en måske 2 opstillinger. Når vi arbejder med jeres newborn fotografering, skal man sikre sig at skyde flere forskellige skud og samtidigt sørge for at skifte lokation/baggrund, lyssætning og tøj, så billederne fremstår, med større varition og på den måde også fremstår mere kreative.

Nyfødt fotograf

Drømmer i om at få lavet en professionel newborn fotografering i Horsens? Nogle fantastiske livsbekræftende babybilleder af den lille ny i familien? Med en newborn fotografering bevarer du minderne fra den første tid. Der er mange stilarter inden for newborn og jeg viser bare et lille udvalg her. Newborn billeder i Horsens, er fotoserien af den helt nyfødte, som er så vidunderlige og fantastiske, og altid et dejligt tilbage blik, især når vi alle ved hvor hurtigt tiden flyver fra os. Newborn fotografering er begyndelsen på noget nyt, smukt og en tid, der hurtigt er overstået.

FOTOGRAFERING HORSENS

FOTO OPGAVER

Nuttede babyer

En newborn fotografering i Horsens, handler konkret om om at vi i fællesskab fokusere på at få barnet til at sove og herefter kan barnet placeres i mange både søde og nuttede positioner i vil elske at se billeder af efterfølgende. Hvis i ønsker de helt ægte newborn billede er det en god idé at de babyen fotograferes inden for de første 10-20 dage.

Newborn fotos

Newborn fotografering tager tid. Derfor er det er vigtigt at vi har god tid på dagen hvor i booker jeres newborn fotografering i Horsens. Det tager tid inden den lille nyfødte falder i søvn. Det giver også god tid til at snakke om jeres ønsker og forventninger til newborn fotografierne. I bør tage stilling til hvilken toning i ønsker billederne laves i, eller sort/hvid.

Fotograf i Horsens

Som fotograf i Horsens, arbejder vi selvfølgelig også med andet end newborn fotografering. Vi fotograferer både on-location eller i fotostudiet. Vi har mere end 8 års erfaring med kommercielle fotografiske opgaver i Horsens og resten af Østjylland. Mangler i en fotograf til andre spændende opgaver i området, er i mere end velkommen til at kontakte os!

Billeder af nyfødte

Inden du afslutter din graviditet er det vigtigt at du kontakter os og får booket en tid til fotografering af den nyfødte. Denne slags nyfødt billeder skal helst laves senest 14 dage efter du har født. Eller får i ikke de søde nuttede billeder hvor babyen er mere eller mindre “krøllet” sammen i en balje, en kasse, en gammel vintage kasse etc.

Flotte billeder

Babyer

Hos Horsens Fotografi handler en newborn fotografering om at skabe minder og indfange fra den nyfødtes første tid. Newborn fotografering er for nyfødte og også for hele familien. Vi fotograferer gerne newborn fotos både med babyen alene og nogle hvor forældrene eller søskende aktivit er med og deltager. Når det kommer til newborn fotografering i Horsens, er det vigtigt i får vi en god snak med fotografen om hvad, der er jeres stil inden vi går igang med selve fotograferingen. På den måde får I lige præcis den billedestil og i ønsker jer.

Fotograf Lone Brand

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Tlf: +45 42679011

Kontakt

4 + 11 =

indhold