Da jeg startede med fotografi, først som hobby og senere som levebrød var min mission altid at levere flotte billeder til både private mennesker og indenfor erhverv og virksomheder. Fotografiet har mange forskellige spændende grene man kan bevæge sig ind over. Nogle fotografer specialiserer sig indenfor det private marked og leverer billeder af børn, babyer, familier, gravide og bryllupper. Andre kaster sig mere ud i ejendomsfotografering, reklamefotografiet, billeder til hjemmesider og sociale medier.

Og igen er der fotografer der har en mere fotokunstnerisk tilgang til fotografering og de arbejder mere med portrætter, fashion og boudoir billeder. Da vi startede med vores fotostudie her i Horsens midtby, var det lysten der drev værket. Og nu 10 år senere er det stadig lysten og passionen der skaber lysten til at møde op på arbejdet hver morgen.

Boudoir fotograf til boudoir foto

Boudoir

Boudoir er ligesom bryllupsfotografiet noget hvor fotografen får lov til at udfolde sig kreativt. Der bliver ofte eksperimenteret med lyst i fotostudiet og i fotooptagelserne bruges, der ofte mange forskellige probs til at skabe forskellige miljøer og stemninger til billederne. Nogle indenfor vores branche vælger også at booke et hotelværelse på et af de mere “old school” hoteller i byen og på et af disse værelser og ofte også på gangene laver man så sensuelle og kreative bryllupsbilleder af smukke kvinder til brug som morgengave eller kvindens eget arkiv i hjemmet. Skal vi lave nogle boudoir foto?

“Et boudoir betød oprindeligt et lille elegant værelse hvor husets frue kunne trække sig tilbage til, og løsne snørelivet. Senere blev boudoir anvendt generelt til påklædningsværelse. I dag bruges det kun sjældent.”

Konfirmationsbilleder / konfirmationsbillede / konfirmation fotograf

Konfirmationsbilleder

Nogle konfirmation fotografer bruger foråret på at rejse rundt i landet og fotografere konfirmationsbilleder. En dokumentar af rejsen fra af barnet ind i de voksnes rækker. Idag minder konfirmationsbilleder dog mere om modelfotografering hvor især de unge piger poserer og leger “fotomodel for en dag” foran kameraet. Fotografiet har generelt flyttet sig meget over de sidste 15-20 år. Billederne er gået fra de mere opstillede og planlagte fotosessions til de mere spontane og dokumentariske sessioner.

Det hænger også sammen med kulturen og udviklingen idag hvor dating, kvindens kropsideal og ikke mindst reality tv såsom Paradise Hotel, X-factor og endda emner såsom sugar dating har skabt et mere tungt fokus på en kvindes ydre og hvor vigtigt kropsidealet og fokus herpå er blevet. Det bærer de unge selvfølgelig med sig, når de skal stå foran en fotografs kamera, også på deres konfirmationsdag.

cv billede

portraet

Et cv billede bruges ofte til ansøgninger og erhvervshjemmesider og job og virksomhedspral siden Linkedin. Et stærkt portrætfoto til CV, hjemmesiden eller visitkortet vil med garanti have en langt større opmærksomhedsværdi end et foto man lige selv knipser med sin smartphone.

Vi kender det jo godt allesammen, når vi skal bruge information om et bestemt produkt eller en virksomhed, så er “om” siden ofte noget af det første vi besøger. Det er for at skabe en indre tryghed at der bag virksomheden ER personer og disse står ved deres services eller produkter. Vi ved også hvordan sådan en hjemmeside virker på os, hvis billederne ser triste ud, mangler, eller ligner noget tante Olga lige har taget med sit engangskamera. Godt det ordentligt og få nogle flotte billeder lavet og virk seriøs fra starten af. Det gavner dig og din virksomhed.

pasfoto Horsens

pasfoto

Søger du efter fotografer, der laver pasfoto Horsens, så er vores råd at i tager op på kommunekonteret. De kan tage dit pasfoto for en pris, der ofte er langt billigere end dem vi professionelle fotografer kan tage i vores fotostudier rundt omkring i Østjylland. Pasfoto fremkaldelse og informationer om myndighedernes krav. Bestil nemt, hurtigt og billigt dine pasbilleder med vores online pasfoto-automat.

Det skyldes ofte at den tid vi skal bruge på at sætte lyset og lave pasbillederne efter de korrekte foreskrifter, ofte tager os meget længere tid end på kommunen hvor de har en decideret pasfoto boks, der kan lave billederne med korrekt lys, placering i billedet og samtidig kan billedet godkendes der hvor passet også skal udstedes. Vi laver derfor ikke pasfotos længere her hos os.

gravid billeder

foto gravide

Idag laver vi også mange forskellige slags gravid billeder og mavebilleder. Gravid fotografering udendørs er et godt alternativ til gravid fotografering i studio. Nogle kvinder vil helst fotograferes hjemme i trygge omgivelser, mens andre gerne vil ud i naturen og have taget nogle flotte billeder med naturen som baggrund og igen andre vil gerne i vores fotostudie og have lavet deres gravid fotografering. Ligemeget hvad du vælger, som gravid, så tør vi godt garantere nogle flotte billeder af din store gravide mave.

Vi har mere end 10 års erfaring med fotografering af gravide og det er nogle af de opgaver vi faktisk laver flest af i vores fotografiske virksomhed i Horsens. Den bedste periode at få lavet billeder af maven er som regel i perioden fra 7-9 måned af din graviditet. Gravid billeder i naturen i en smuk gravidkjole som du låner hos os fotograferet i de flotteste omgivelser så du stråler med din baby bule i et flot foto.

Familie billede / familieportræt / gruppebilleder

familie billede

Familie billede og familieportræt er blevet et stort hit Danmark over de sidste 10 år. Flere og flere familier planlægger en tur i skoven eller på stranden og så hyrer de en professionel familie fotograf ind, der svinger forbi den by hvor de er taget hen og laver forskellige opstillinger af familierne og større gruppefoto. Mange gange bruger familierne billederne til julegaver eller sølvbryllup og guldbryllup gaver til den ældre generation. Er der noget der skaber mere glæde hos dem, der har alt end familieportrætter af de mennesker man holder allermest af?

Produktfotografering / produkt foto

produktfoto

Produktfotografering er også noget vi er begyndt og lave mere og mere af. Billeder af virksomheders produkter bruges oftere og oftere på webshops og hjemmesider og selvfølgelig og stadig i de klassiske tryksager og kataloger. Har du en webshop eller butik kræver det gode professionelle produktbilleder, der fremstiller dit produkt så flot som muligt? Så kontakt os og lad os hjælpe med jeres næste produktbilleder. Vi har altid masser af gode ideer til hvordan jeres produkter kommer til at fremstå flot og salgsklare.

Dit bryllupsbillede – fotograf billeder bryllup

bryllupsfotografering

Husk dit bryllupsbillede er et af livets store minder. Derfor bør i bruge god tid på at udvælge jeres bryllupsfotograf til den store dag. Book en fotograf til brylluppet med erfaring og pas på i ikke booker en af de unge smarte og moderne piger eller drenge, der lige har slået sig ned på bryllupsfotografering da han eller hun lige har brug for lidt ekstra penge ved siden af sit studie. Når en fotograf leverer billeder ved bryllupper er det et kæmpe ansvar hvor man hele tiden skal sikre sig i løbet af dagen man ikke glemmer nogle vigtige dele af den store dag.

indhold