foto

Familiefotograf  Horsens

Kreativ og professionel familiefotograf Horsens. Familiefotografering ved uddannet kvindelig fotograf. Familie billeder og gruppefotos af familier er altid en hyggelig og sjov oplevelse. Man fornemmer altid den gode stemning når familier mødes til en dag i skoven eller på stranden og fotografen så lige svinger forbi og leverer nogle anerledes og  naturlige familieportrætter i Horsens og resten af Østjylland.

Fotografering af

Familie og gruppe

Familie og gruppe – Lad fotografen komme hjem til jer eller i jeres nabolag i Horsens eller omegn, hvor vi så kan tage på stranden eller i skoven, og lad os lave et super fint gruppefoto eller familiefoto af familien, til et super godt minde om jeres familie. Et familie billede eller gruppe billede er iøvrigt den perfekte gaveidé. Der er mange, der får lavet et billede af hele familien, med søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser.

Slut med kedelige familie billeder

Et familieportræt eller gruppefoto behøver ikke længere være kedelige at kigge på. Det kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet. Det kan fx være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede. I familiens skød finder vi tryghed, ubetinget kærlighed og sammenhold. Et bånd som styrkes gennem minder, fællesskab og omsorg for hinanden.

FOTOGRAFERING HORSENS

FOTO OPGAVER

Familieportrætter

Vores familiebilleder giver anledning til fortællinger og anekdoter om familiens historie, oplevelser og minder. Vi fotograferer, baby, børn, portræt, par, bryllup, erhvervs foto, det er os der får smilet frem.

Familieportræt

Hos Horsens fotografi kan i få lavet nogle skønne og personlige familieportrætter af både jer selv, børnene, fætre og kusiner, bedsteforældre. Lav en dag ud af det. Inviter familien og fotografen med i skoven. En god oplevelse for hele familien.

familiefotos

Fotografering af familien i og omkring Horsens, får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle. Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Horsens. 

Julegaven?

Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne. Mangler i en god julegave idé? Så overvej da at give den eller dem i elsker en personlig julegave med hele familien på.

Familie portræt

Nærvær

Familie handler om nærvær og kærlighed. Det er det vi gerne som professionelle familiefotografer i Østjylland germe vil dokumentere på billederne. Når vi kører ud i skoven eller til stranden for at forevige en families nærvær og sammenhold nyder vi dagen mindst ligeså meget som jer.

Fotograf Lone Brand

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Tlf: +45 42679011

Kontakt

12 + 1 =

indhold