foto

Boudoir Fotograf Horsens

Boudoir billeder er blevet populært, som morgengave til manden ved brylluppet over de sidste 10 år. Mange kvinder vælger også at få lavet en boudoir fotografering for egen skyld, som en udfordring eller et selvtillidsboost. Uanset hvad grunden er til du gerne vil have lavet nogle smukke og sensuelle boudoir foto ved en professionel boudoir fotograf i Horsens, så har vi masser erfaring med denne slags billeder, som du kan se her på siden.

Boudoir billeder Østjylland

Boudoir foto Horsens

Boudoir fotografering Horsens, er en sexet ny trend, der er specielt populær som en bryllupsdag gave/ morgengave fra en brud til hendes brudgom. Boudoir billeder tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, manden skjorte eller andet hun føler sig sexet i. Billederne laves meget sensuelle og smukke men også pikante og “indbydende”. Der er mere fokus på illusionen af nøgenhed end nøgenheden i selv. Billederne skal selvfølgelig udtrykke, at du føler dig tryg i omgivelserne, og at du nyder optagelserne. 

Morgengaven

Det er blevet ret almindeligt at bruge boudoir billeder, som gave til kæresten, eller som morgengaven til manden, dagen efter brylluppet. Andre kvinder vælger at få lavet boudoir foto for deres egen skyld. Nogle kvinder har måske haft et stort vægttab og har fået trænet sig til en flot krop og vil nu gerne have nogle gode billeder af sig selv mens man ser sådan ud i livet. Skal vi tage en snak om boudoir billeder i Horsens?

Boudoir et fransk ord, der henviser til kvindens soveværelse eller omklædningsrum i et sted i huset. Ved en boudoir fotografering tager vi et lille kig ind i dette private univers, hvor kvinden gør sig selv klar. 

FOTOGRAFERING HORSENS

FOTO OPGAVER

Foto session

Hvad bør du overveje inden din boudoir session? Det er en rigtig god idé at du ankommer i noget løst siddende og komfortabel tøj. På den måde undgår du  strækmærker fra dine jeans og strømper. Den slags mærker er nok ikke det, der står øverst på den “sexede liste”.

Make-up / styling

Du bør overveje at hyre en dygtig makeupartist eller stylist inden din boudoir fotografering i Horsens. Det giver klart langt flottere fotos. Er du selv dygtig til den slags kan du jo spare pengene. Vask også hår aftenen før, og fjern eventuel unødig hårvækst.

Hvornår?

Det anbefales at boudoir session laves nogle uger før brylluppet. På den måde har du som kommende brud bedre tid til at udvælge billederne og fotografen får mulighed for at retouchere billederne i de flotte toninger og sort/hvid du ser her på vores boudoir hjemmeside.

Sjov og forkælelse

Det skal altid være en sjov oplevelse og også gerne en form for selv forkælelse. Nogle går all in med manicure, ansigtbehandling og andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen. Kontakt os når du føler dig klar.

Kvindelig fotograf

Søger du efter en dygtig kvindelig boudoir fotograf i Horsens? Så har måske hørt om en af tendenserne inden for bryllupsfotografering. Det indebærer bruden iført hendes brudesko, undertøj og lingeri. Boudoir fotografering er blevet meget populært blandt kommende brude, men hvad går det ud på?

Boudoir fotos

I princippet kan man skyde boudoirfoto hvor som helst! Vi har et stort studio i Horsens, udenfor. Her har vi flere forskellige baggrunde og miljøer. Nogle vælger også at leje et hotelværelse og lave billederne der i en “seng” eller lignende. Man kan også bruge store vinduer som baggrund.

Boudoir i hjemmet

Vi kan faktisk også sagtens lave billederne i dit hjem, hvis det føles mere komfortabelt. Det eneste du skal sikre dig for det kan lade sig gøre, er at der er plads til fotografen. Det er selvfølgelig muligt at bruge flash lamper, men billederne får derefter et lidt anderledes udtryk end hvis det anvendte lys kommer fra vinduet eller andre naturlige lyskilder.

Boudoir og dig

Boudoir er for dig, der gerne vil udforske og skabe mere forførende stemning mellem dig og din kæreste eller kommende mand. Du er selv med til at sætte præget på de færdige billeders udtryk. Og du er selvfølgelig også selv med til at udvælge billederne efter fotoshootet er ovre.

Flotte billeder

Inden du kommer

Forslag til hvad du kan medbringe til boudoir session i Horsens:

  • 2-4 forskellige sæt undertøj. Husk at undertøjet skal være friskt og så lidt slidt som muligt, helst nyt.
  • 1-2 par høje hæle – det er altid lækkert med par høje hæle i kombination med undertøj, så længe vi holder det smagfuldt, snarere end “klæbrig”.
  • En stor strikket sweater i en lys, neutral farve
  • Lån en af kærestens skjorter eller pyjamas, lange uldsokker eller lignende, hvis du vil have et blødere snuskede udtryk
  • Strømpebukser og eventuelt sokholdere
  • Smykker (helst lidt store!)
  • Dit brudeundertøj og sløret, hvis du skal giftes eller er blevet det
  • Mandens parfumeflaske, hans fodboldtrøje eller andre rekvisitter, som du ved, at han vil synes er frækt eller sødt du har på på billederne
  • Brug din fantasi, tænk over hvad din kæreste kan lide, eller du selv kan lide og hvilket udtryk du vil have i billederne; sexet eller sjovt / sødt etc.

Fotograf Lone Brand

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Tlf: +45 42679011

Kontakt

7 + 4 =

indhold