Hvorfor vælge Horsens til brylluppet? Der er mange vidunderlige steder i vores lille land. Inden for de relativ få kvadratkilometer, som vores land består af, kan du opleve en stor mangfoldighed af landskaber, historie, arkitektur, kultur og stemninger. Der er et utal af steder her i landet, der vil egne sig som vært for en stor begivenhed som et bryllup er.

For eksempel er den østjyske by, Horsens, et sted, som rummer alle facetter af en velfungerende by med et helt unikt landskab. Du får så at sige hele pakken, hvis du vælger at holde dit bryllup på denne særlige plet på danmarkskortet.

Hvorfor vælge Horsens til brylluppet?

Hvad kendetegner Horsens?

Horsens ligger fuldstændig perfekt placeret for enden af Horsens Fjord, som har forbindelse til havet ud for Jyllands østkyst. Området byder på mange helt vidunderlige og unikke naturoplevelser, der rummer både strand, søer, skov, kuperede landskaber og mindre øer.

Byen stammer helt tilbage fra 1100-tallet, så der er meget historie og kultur knyttet til Horsens og omegn. I dag er det Danmarks 8. største by, så det er et attraktivt sted både at bo og at besøge. Uanset om du bor i nærheden af Horsens, eller du bare synes vældig godt om området, så vil det være et perfekt sted at holde et bryllup. Der er hyggeligt og kønt i og omkring Horsens året rundt. Og du vil have mange velegnede steder at vælge imellem, både når det kommer til selve vielsen og alle de øvrige begivenheder, der hører sig et bryllup til.

fantastiske bryllupsbilleder
Hvorfor vælge Horsens til brylluppet?

Hold bryllup i eller omkring Horsens

Har du eller din partner en særlig tilknytning til Horsens eller omegn, så vil det være helt oplagt at holde brylluppet her. Derved kan I opleve den helt særlige stemning, der er i Horsens, og der vil være virkelig mange gode steder at vælge imellem, både når det kommer til selve vielsen, til at få taget bryllupsbillederne, til en reception og til den efterfølgende fest. 

Der ligger mange flotte og kønne kirker i og omkring Horsens. Desuden kan I vælge at blive viet på byens flotte rådhus eller på en anden lokation, som vil egne sig perfekt til netop jeres bryllup. Det samme gælder i forhold til at få skudt en række helt fantastiske bryllupsbilleder. Hvis I ikke allerede har udset jer det helt perfekte spot til den seance, så tag på tur rundt for at finde det, eller allier jer med en lokalkendt bryllupsfotograf. Han eller hun vil bestemt kunne guide jer derhen, hvor jeres unikke bryllupsbilleder kan blive taget.