Hvornår skal jeg få taget gravid billeder?

Gravid billeder kan tages på mange tidspunkter i graviditeten, og kan laves som en enkeltstående serie, men også vise et forløb gennem det meste af graviditeten. De typiske gravid billeder skal laves relativt tæt på terminen, så maven er så synlig som muligt. Det giver oftest de bedste mavefotos, og de fleste muligheder for at lave noget kreativt.

gravid billeder

Mavebilleder i Horsens, der er lavet på en sensuel måde, der viser din graviditet, og det liv, der vokser i din mave.

Hvilken type gravidfotos passer bedst til mig?

Det kommer helt an på, hvilken type du er, samt hvad der tiltaler dig. Nogle egner sig bedst til at få lavet mavebilleder i naturen og andre kan bedst lide at lave det i studiet. I sidste ende skal vi lave de mavebilleder, du har det bedst med, men vi vil altid komme med en mening og en anbefaling til, hvad der passer bedst til dig, ud fra hvad du fortæller.

Gravid fotografering i naturen

Er du gravid og vil du gerne have lavet smukke fotos af din gravide mave? En vordene mor ved at den smukkeste oplevelse man, som kvinde kan opleve i livet, er at bære sit eget barn.

Få lavet en kreativ gravid fotograferingHorsens ude i naturen i smukke og flotte farver eller i sort hvid. Se gravid fotos herunder.

Gravid fotografering i naturen

Gaven til sølvbrylluppet

Når man skal give gave til et sølvbryllup, er det nærmest umuligt at finde en gave parret ønsker sig, for “de har jo alt”. Hvorfor ikke enten få lavet en fotografering af familien til dem. Frisk og opdateret, som i ser ud i dag.

Eller i kan også vælge at give et gavekort til en familiefotografering ved Horsens fotografi, hvor i så sammen med sølvbryllupsparret vælger en dag at blive fotograferet sammen på 🙂

Gaven til sølvbrylluppet

Indramning af billeder i Horsens

Indramning af billeder og fotografier

Indramning af billeder og fotografier, stort udvalg i rammer hos Horsens fotografi. Indramning af fotos og billeder ved din kreative fotograf i Horsens.

Vil i sikre jeres største minder, så sikrer jer i får lavet en professionel indramning af af fotos og billeder ved en erfaren indrammer. Vi samarbejder kune med de bedste indrammer i Danmark.

Indramning af billeder i Horsens

indhold