Minder for livet – Da tiden går stærkt

Børnefotograf Horsens. Tiden går stærkt, og børn vokser hurtigt op og bliver teenagere, det er næsten ikke til at følge med i alt det, der sker med børnene. Derfor er det vigtigt at få lavet børnebillederne imens de er små. Børnefotos, der viser oplevelserne og udviklingen hos de kære små over årene, så man kan følge barnet fra lille til voksen. Vi har lavet mange børnefotos i Horsens, og vi fortsætter gerne den trend.

børnefotos i Horsens

Fotografering af børn i Horsens

Som kreativ fotograf i Horsens laver jeg mange forskellige børnefotograferinger i og omkring Horsens. Jeg elsker at fotografere børn i alle aldre. Det er så livsbekræftende og hyggeligt. Børn er ligetil, og gør og siger hvad det passer dem. Børnefotografering er en af de ting jeg brænder allermest for at lave.

Fotografering af børn i Horsens

Børnefotos i en frisk stil med glød

Børnebilleder skal have en masse personlighed over sig og børnene skal hygge sig og slappe af i fotografens selskab. Billederne af ungerne skal være fyldt med spontanitet og frirum. Så børnebillederne får et kreativt og spændende personligt udtryk med en friskhed og glød over sig.

Børnefotografering skal altid være en oplevelse

Fotografering af børn er i sig selv en oplevelse med deres enorme energi og livsglæde, også fordi man som fotograf aldrig ved, hvad der venter. Børn kan ikke på samme måde “styres”, som voksne kan. Derfor gælder det om, som erfaren børnefotograf at være spontan, og kunne håndtere de omskiftelige forhold, og lunefulde indslag fra børnene under børnefotograferingen og babyfotografering.

Børnefotografering skal altid være en oplevelse

Børnefotograf Horsens

Det er essentielt ved fotografering af børn, er at vi som erfarne børnefotografer kravler ned i børnehøjde, hvorved børnene føler sig helt trygge ved os. Derfor er det altid den bedste idé at lave fotograferingen i vante og hjemlige omgivelser – fx hjemme hos Jer, på legepladsen eller et andet godt sted børnene har været og kender i nærheden.

Vi laver spændende og kreativ børnefotografering i Horsens og omegn.

Fotografering af børnene i det fri

Børn skal have lov til at være børn, og derfor egner nogle børne sig bare ikke til børnefotografering i et fotostudie. Vi tilbyder derfor også at køre ud og lave børnebilleder i det fri. Så i får nogle dejlige glade og legende børnefotos.

Vi er meget inspireret af denne dygtige børnefotograf.

Børnebilleder i naturen giver altid mulighed for at fange børnefotos i den spontane glæde og leg de elsker, når det danske vejr tillader fotograferingen udendørs. Det kan forgå både hos jer eller i Horsens et sted.

indhold