Så vi endnu en fed opgave. Denne gang en eventfotografering for Realdania. De havde lejet Fængslet i Horsens, som kulisse for deres seneste event. Vi blev bedt om at fange nogle billeder under selve eventet på den hyggelige dag og aften.

Realdania

Realdania er en almennyttig erhvervsdrivende forening, hvis mission er at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø. I Realdania arbejder vi for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Realdania er en forening med medlemsdemokrati. 

Leder du også efter en eventfotograf?

Leder du efter en eventfotograf? En erfaren fotograf, der kender til de forskellige krævende elementer, der ofte opstår ved et event. Der er ofte mange forskellige lys sætninger på sådan en dag. Nogle steder er der meget lys, andre steder er der lidt lys. Det stiller krav til jeres fotografs evner og erfaring og ikke mindst tekniske forståelse for både det kamera tekniske på dagen.

Event/Stemning

Med en professionel event fotograf, kan du koncentrere dig om dine kunder eller gæster, mens vi i baggrunden dækker hele dit event fra start til slut. Prisen afhænger af hvor mange timer det drejer sig om, antallet af billeder og hvor meget kørsel der skal medregnes. 

eksempler:

Konference/event.
Fotografering ved f.eks. konference, ca. 6-7 timer.


Inkl. ca. 100 billeder.
Inkl. efterbehandling af billederne i photoshop efterfølgende.

Stemningsbilleder fra virksomheden.
3 timers fotografering med og uden medarbejdere på billederne.

indhold