Hvorfor lave Erhvervsportrætter Sort og Hvid? Vi synes at portrættet står rigtigt stærkt og uden forstyrrende elementer, når man i virksomheden gerne vil vise sine medarbejdere frem. Det sort hvide foto sætter ofte øjnene i fokus og skaber mere “power” i personens fremtræden i billedet.

Hvorfor lave Erhvervsportrætter Sort og Hvid?

On-location sort /hvide billeder

Man kan sagtens fotografere de ansatte i fotostudiet i Horsens, op af en neutral baggrund i sort / Hvid, men ved man inddrager firmaets “kulisser”, så skaber man også en genkendelighed hos både gamle, som nye kunder. Virksomheden fremlægges, på den måde, som noget man er stolt af og ikke forsøger at gemme væk med en neutral baggrund.

On-location sort /hvide billeder
On-location sort /hvide billeder

Firmaet som baggrund

Når man bruger firmaet i Horsens, som baggrund skaber man et større tilhørsforhold kunde og virksomhed imellem. Derfor bør man altid overveje inden fotografen kontaktes hvilken strategi man har valgt for virksomhedens offentlige profil.

Er det et firma logo, er det en farve, er det interiøret eller eksteriøret? Uanset hvad man vælger, der skal skabe baggrunde i de sort / hvide virksomhedsportrætter, så er det vores opfattelse at billeder taget i virksomheden er dem, der skaber den bedste opmærksomhed.

Erhvervsportrætter kan foregå ude/på arbejdspladsen eller i studie. I er selv med til at udvælge de billeder, der skal retoucheres.

erhvervsportrætter
erhvervsportrætter

erhvervsportrætter

Allerførst så fortæl lige: Hvorfor har du specialiseret dig i erhvervsportrætter? Først og fremmest fordi, det fascinerer mig. Ikke to ansigter er ens. erhvervsfotografering, erhvervsportrætter, virksomhedsfotografering, virksomhedsfotograf, virksomheds fotografering, medarbejder billeder, portrætter. Velkommen til Horsens professionelle erhvervsfotograf.

Fotograf Horsens er en professionel uddannet fotograf
Fotograf Horsens er en professionel uddannet fotograf

Fotograf Horsens er en professionel uddannet fotograf

Fotograf Horsens er en professionel uddannet fotograf med blik for hele detalje. Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø kan vi levere en løsning, så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme som tryk/digitalt.

indhold