Fotografering af Mor og barn

Jeg har været så heldig at få lov til at fotografere den smukke mor, i en gravid foto serie, som vi lavede i naturen, for at give billederne mere energi og dynamik end i fotostudiet. Da hun så billederne blev hun så heldigvis, så glad at hun spurgte om jeg ikke ville lave billeder af deres baby efter fødslen.

Jeg lavede så billederne ud fra , den ide at fotografere babyen, med billederne fra moderens graviditet, for at skabe en sjov sammenhæng mellem de 2 tidsperioder.

baby-og-gravid-foto_i_horsens-1

Baby newborn fotografering

Baby newborn fotografering i Horsens. Har du lige fået din skønne baby/newborn og vil du gerne bevare minderne om jeres barns første uger, så handler det om at få fat i fotografen snarest og få aftalt nogle spændende baby/newborn foto shoots, så vi fanger jeres barns første måneder. Babyfotografen i Horsens, få lavet jeres børnebilleder hvor og hvornår i ønsker det. Vi kommer gerne til jer.

Baby Newborn fotografen

At være baby newborn fotograf kræver faktisk en stor erfaring, som fotograf. Der opstår hele tiden små spontane situationer hvor en baby hygger sig, smiler og laver sjove og skøre ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som babyfotograf stå klar med kamera og hurtigt fange de fantastiske naturlige og dejlige øjeblikke hvor barnet har det godt.

Baby Newborn fotografen

De små – men store minder

Babyfotos og newborn er noget man får lavet fordi man vil følge sit barns opvækst i billeder fra helt lille til teenager. Og alle, der har børn, ved at babyer vokser hurtigt, og inden længe er de voksne. Kontakt os derfor og hør mere om babyfotografering i Horsens og omegn. 🙂

En anerledes kreativ baby foto shoot

På baby fotoet lige herunder, ser i et foto, vi har lavet hos et par nybagte forældre i den kreative baby fotograferings stil med en af vores studio baggrunde i Horsens. Faderen holder babyen liggende på gulvet, imens den lille 3 måneder gamle baby kigger nysgerrigt op imod de medbragte flashlamper over babyen. Sådanne kreative baby billeder, kræver lidt mere planlægning, så ønsker i at få lavet sådan et fotografi hos jer selv, så skriv det gerne når i booker fotograferingstiden hos os.

En anerledes kreativ baby foto shoot

Little angels newborn foto

Hvis i drømmer om at få lavet nogle flotte newborn fotos af den lille nyfødte i Horsens, så husk på det tager tid at lave den slags fotografering. Newborn billeder fungerer bedst når den lille fotograferes hjemme i trygge rammer. Derfor kommer vi hjem til jer og fotograferer newborn fotos. Vi medbringer selvfølgelig både hatte, æsker og andet til den lille nyfødte.

Little angels newborn foto

indhold