Dating og profil foto der sælger

Når man skal lave et profil foto eller et portrætfoto til dating sider, handler det for fotografen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved som fotografer hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet.

Vi er blevet vant til at kigge på billeder….

Dagligt ser vi i gadebilledet, eller i blade, tvet og mange andre steder masser af billeder og budskaber. Vi er blevet vant til at kigge på billeder, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

Masser af dating billeder, meeeeeen …

Vi kender byen godt

Vi er fotografer i Horsens og vi kender byen godt, derfor kan vi lave billeder on-location på mange forskellige spændende steder i Horsens by, eller vi kan lave en flot og anerledes portrætfoto og profil foto serie af dig via vores smarte mobile fotostudie i Horsens.

At kende til det spændende og anerledes lokationer, kan betyde en verden til forskel i de billeder i modtager. Fotografen ved hvor lyset er lækkert, hvor lokationen egner sig bedst til dating billeder og profil billeder.

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter os for fotografering til dating eller profil foto, så vil vi tage en snak om valg af lokation eller fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappe af under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.

indhold