Fotografering til CV

Cv portrætfoto ved Horsens fotografi fik et hyggeligt opkald fra en ung mand, der skulle bruge et par friske portrætfotos til hans jobansøgning og CV. Vi valgte at lave billederne lidt mere “markeret” via lyslægning. Derefter fik billedet en tur i Photoshop med lidt Sharpen tool og og toning. Portrætfotografen i Horsens.

Fotografering til CV

Få et nyt foto til dit CV og/eller din LinkedIn profil

Få et nyt foto til dit CV og/eller din LinkedIn profil. Det er en god ide, forudsat at fotoet kan tåle brug i forretningssammenhæng. Før man sætter et billede af sig selv på sit CV skal man have overvejet, hvad det er man gerne vil signalere.

Det er en god idé med foto. Det virker mere personligt og giver et godt førstehåndsindtryk. Billedet skal vise dig – og kun dig. Nogle mennesker vælger billeder af deres kæledyr, familie og kærester, som profilbilleder på Facebook.

portræt til CV eller LinkedIn
portræt til CV eller LinkedIn

Når du tager et portræt til CV eller LinkedIn

Når du tager et portræt til CV eller LinkedIn, er det vigtigste dit ansigt. Sørg derfor for, at kun den øverste del af kroppen er med på billedet. Dit LinkedIn-foto skal være professionelt, vellignende og taget til lejligheden.

Sæt aldrig feriebilledet med drinks eller fotoet fra et fodboldkampen. Portrætfotografering til erhverv og magasiner. F.eks pr.portrætter til online medier og cv, medarbejder portrætter samt portrætter til magasiner og publikationer.

Få lavet et professionelt personligt portræt

indhold