Skal i holde bryllup Horsens, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Horsensog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Bryllup Horsens
Bryllup Horsens

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Horsens.

Se flere bryllupsfotos fra Horsens her.

Feststeder i Horsens

Der findes mange hyggelige feststeder i Horsens. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Horsens og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Scandic Bygholm Park – Få en dag, I aldrig vil glemme med en romantisk bryllupsfest på Scandic Bygholm Park i Horsens.

Søvind Kro – På Søvind Kro kan der holdes fest i vores festlokaler. Vi åbner dørene op til barnedåben, fødselsdage, bryllupper med mere.

Hotel Danica byder Dem velkommen til moderne hotelfaciliteter med personlig stil og et højt kvalitets og service niveau. Hotellet ligger i Horsens centrum.

Læs mere om bryllupsfotografering her.