Før fotograferingen

Før fotograferingen kan der være nogle ting, du skal forberede. Det kan fx være valg af tøj, makeup eller en guide til en lokation, hvor billederne skal tages, hvis det ikke er i vores studie. Alt dette hjælper vi dig selvfølgelig også med. Bare tag fat i os.

Selve fotograferingen
Selve fotograferingen

Selve fotograferingen

Vi kommer, selvfølgelig hjem til jer og laver selve fotograferingen. Vi medbringer alt det nødvendige udstyr, så i kan få lige præcis de billeder i ønsker jer. Vi kan bruge omgivelserne i bor i, eller bruge vores medbragte studio baggrunde og flashlys.

Der skal sættes ca. 45 min. af til fotograferingen, hvilket er incl. tøjskift ( god ide til fotografering af Dating profil billeder, billeder til CV og ligende).

Ved fotografering af børn, kan vi ikke altid planlægge tiden, men et mæt og friskt barn er god basis for skønne børnebilleder.

Digitale filer

I kan få jeres billeder digitalt, så i selv kan fremkalde billederne, eller bruge dem på facebook, dating profil eller linked-in.

Billederne kan fås i weboptimeret opløsning og i fuldoptimeret opløsning.

Tryk på lærred – Lærredstryk

Lærredbilledet, viser en struktur og stoflighed, der er med til at give billedet en malerisk og kunstnerisk dimension. Det er den perfekte løsning til dig der ønsker at billedet bliver noget specielt, og tidsløst.

Billedet trykt på lærred bliver spændt op med elegant svæveramme.

Tryk på lærred - Lærredstryk
Tryk på lærred – Lærredstryk

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen uploader vi billederne taget på dagen, på en lukket hjemmeside, så i kan sidde hjemme i hyggelige omgivelser og udvælge de billeder i gerne vil have lavet på tryk, indrammet, lærred, eller på en digital fil på en cd.

Skal i bruge en fotograf i Vejle?

Vis billederne frem

Flotte billeder skal præsenteres flot. Fx ved indramning i en flot ramme eller tryk på lærred, så de fremstår flot og lækkert. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad der er bedst for netop dine billeder. Alt dette er en naturlig del af forløbet ved fotografering hos os.

Flot indramning

Indramning er velegnet til såvel sort/hvide som farve billeder, og giver en enkelthed og holdbarhed til hjemmet. Dit billede fortjener den rigtige ramme og passepartout, så billedet bliver perfekt. Det er vigtigt, at det skaber en harmonisk sammenhæng, så rammen ikke stjæler billedet. Rammerne kan laves kvadratisk og i standard billedformater.

Vi laver også kreativ bryllupsfotografering

indhold