foto-logo-1

Fotograf Horsens

Fotograf Horsens med stor passion for professionelle og flotte billeder. Fotografiet er gået fra hobby og passion, til en levevej. Vi tilbyder foto både udendørs og i fotostudie i Horsens. Hos os får i billeder i højeste kvalitet. Vi fotograferer både private og erhverv af i hele Østjylland. Vores fotosessions foregår altid i en afslappet stemning og vi tager os god tid til alle. Book en aftale hos en erfaren Horsens fotograf.

Fotografering Østjylland

Din fotograf Horsens

Er du frisk på noget nyt? Vil du bruge en fotograf Horsens, med egen vision og ideer? En billedmager, der tør give jer modspil? Horsens Fotografi leverer de stærke billeder, der skaber den ægte opmærksomhed omkring din nye profil. Vi laver erhvervsportrætter, børnefoto, familiebilleder og bryllupsbilleder og meget mere. Fotografering af både private og erhverv i hele Østjylland.

Erhvervsfoto

Søger i en erfaren og professionel erhvervsfotograf i Horsens?. Vi hjælper med at skabe en ny visuel identitet igennem vores billeder til jeres hjemmeside og de sociale medier. Det hele handler om jeres online tilstedeværelse idag.

Familieportræt

Hos Horsens fotografi kan i få lavet nogle skønne og personlige familieportrætter af både jer selv, børnene, fætre og kusiner, bedsteforældre. Lav en dag ud af det. Inviter familien og fotografen med i skoven. En god oplevelse for hele familien.

Portrætfoto

Portrætfotograf Horsens til det perfekte portrætfoto. I vores optik bør i få lavet jeres næste portrætfoto hos en professionel portrætfotograf. Et professionel portræt fortæller i er seriøse og vil noget med jeres visuelle budskab.

Bryllupsfoto

Når man siger ja til en forlovelse og man går igang med at planlægeg et bryllup er det af livets største begivenheder. Vi mener den store dag fortjener om nogle flotte billeder taget ved en professionel bryllupsfotograf i Horsens. Overlad ikke jeres minder til tilfældigheder.

reklame+fotograf+horsens
fotograf+horsens+erhverv
newborn+fotograf+horsens
bryllup+fotograf+horsens

Reklamefoto

Som uddannet reklamefotograf i Horsens, har vi masser erfaring med billeder og budskaber. Vi ved om nogen hvor vigtigt det er, at i via flotte billeder i både tryksager, kataloger og på jeres hjemmeside, udstråler i står for både kvalitet og seriøsitet. Så kunderne vælger jer frem for konkurrenten.

Eventfoto

Når i afholder et event i Horsens, et foredrag, en reception eller tager på konference, så sørg for at dele denne oplevelse med jeres kunder og kollegaer på både jeres hjemmeside, men også på de sociale medier. Men gør det ordentligt med flotte professionelle billeder taget på en professionel måde.

Newborn foto

Newborn fotografering i Horsens af det lille ny familiemedlem.Vil i have lavet nogle af de skønne baby billeder hvor den lille baby ligger sovende indpakket i tæpper eller liggende på en skammel eller i en gammel vaskebalje, så book din fotograf før du føder, da billederne skal laves senest 14 dage efter fødslen.

Gravid foto

En gravid fotografering Horsens er fantastisk. He fortæller billederne om en ny start. En baby er starten på et nyt liv. At fotografere en gravid mave er en måde at dokumentere livet på. En hyldest til livet. Mavebilleder kan skydes enten i naturen, hjemme hos jer selv i vores fotostuduie. Book os oppe i menuen.

mode+fotograf+horsens
erhverv+fotograf+horsens
portræt+fotograf+horsens
reklame+fotograf+horsens

Fotografering i Horsens

Professionel fotograf

Din fotograf i Horsens tilbyder enestående fotografiske oplevelser til både private og erhvervskunder. Med et øje for detaljer og en passion for at fange øjeblikke skaber vi smukke billeder, der vil følge dig hele livet. Vores fotojournalistiske tilgang betyder, at vi fanger ægte øjeblikke, så du kan genopleve dem igen og igen. Vi er specialiserede i portrætter, bryllupsfotografering, familiebilleder og virksomhedsportrætter. Med vores professionelle ekspertise og personlige tilgang kan vi hjælpe dig med at skabe minder, der varer livet ud. Lad os fortælle din historie gennem vores billeder.

Flotte billeder

PASSION

Fotografiet startede for mig da jeg egentlig gerne ville være kunstmaler. Evner på lærredet rakte ikke, men passionen for at skabe noget var intakt. Drømmen om skabe billeder udviklede sig derfor igennem fotografiet og mit kamera. Idag er jeg professionel fotograf og passionen er stadig den samme. Det er en ære for mig hvergang jeg bliver booket til en fotosession og jeg forsøger hvergang at levere de flotteste billeder af den bedste kvalitet.